Prijem u Županiji za izvođače i organizatore festivala Mali Split

Zamjenik župana Luka Brčić i pročelnik upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić primili su izvođače festivala „Mali Split“ koji će se održati u nedjelju, 07. srpnja na splitskim Prokurativama.

Luka Brčić, zamjenik župana kazao je  kako je ovo je jedno od najljepših primanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji jer se naše prostorije ispune dječjom radošću i pjesmom.

-Ovo je lijepi događaj i lijepa tradicija u Splitsko dalmatinskoj županiji. Sretan sam što naša županija od svoga začetka prati ovaj događaj, koji je kao takav uistinu zaseban. Gospodinu Škari posebna zahvalnost na svemu što radi svih ovih godina, kao i djeci koja odvajaju svoje vrijeme usprkos nekim drugim svojim obvezama. Vjerujem da ćemo mi odrasli kao i svake godine uživati u pjesmi i radosti koju nam priređujete - kazao je zamjenik Brčić

Pročelnik Đonlić čestitao im je  na njihovom radu  i rekao kako je županija na samim počecima prepoznala njihov talent i njihovu ljubav.

- Čestitke organizatorima, djeci i svima koji ulažu napore u organizaciji ovakvog događaja koji ima i međunarodni karakter. Djeci koja nastupaju na nadolazećem festivalu želim mnogo uspjeha, vjerujući da ćemo se svi zajedno veseliti vašem nastupu.

Gospodin Jovica Škaro voditelj Malog Splita u ime djece i suradnika s kojima je posjetio županiju zahvalio se na današnjem prijemu.

-Veliko hvala Splitsko dalmatinskoj županiji koja nas prati od samih početaka. Lijepo je znati da institucije kao što je naša županija cijene i vrednuju ono što radimo sa najosjetljivijom populacijom a to su djeca.

Zajedničkom fotografijom ispred zgrade Županije završilo je ovo lijepo druženje s mladim splitskim glazbenim talentima.