NAŠ SUPER-MARIO!

Dalmatinski heroj teniskih terena, Mario Ančić, dočekan je burnim aplauzom, kojim je županijsko čelništvo još jednom pozdravilo njegov presudan doprinos u osvajanju ovogodišnjeg Davis Cupa – najvećeg svjetskog ekipnog teniskog natjecanja.

Župan Sanader čestitao je našem super-Mariu na trudu, upornosti i predanosti bijelom sportu, te mu u ime županijskog čelništva i svih stanovnika zahvalio na promociji Splitsko-dalmatinske županije i cijele Domovine diljem svijeta.

Skroman kao uvijek i vidno dirnut, Mario je zahvalio na čestitkama i iskazanoj pažnji. Svjestan veličine i važnosti postignutog uspjeha, Mario je ipak rekao kako iza ovog trofeja stoje rad, odricanje, a ponekad i suze, te prije svega podrška obitelji. I ovom je prilikom uz Maria bio i njegov otac koji je kazao kako je presretan zbog Mariovog uspjeha, ali i da mu je najveća sreća kad je cijela obitelj na okupu.

Nakon prigodnih riječi izmijenjeni su i darovi. Tako je župan Sanader od Maria dobio njegov službeni dres i naravno teniski reket, a Mariu je, uz druga priznanja, uručena umjetnička slika u znak sjećanja na današnje druženje.
        
                                                              A. Đeldum