Novosti

VIDEO: Otvorena multifunkicionalna dvorana u Cisti Velikoj

Župan Blaženko Boban i načelnik Općine Cista Provo Božo Ćubić otvorili su u Cisti Velikoj multifunkcionalnu dvoranu, projekt financiran iz europskih sredstava, čija je vrijednost 2,8 milijuna kuna.

"Posebno me vesele ovakvi projekti. Njih ne bi bilo da nije EU sredstava. Moram ovdje posebno istaknuti rad načelnika Općine Cista Provo, gospodina Bože Ćubića, koji svoju Općinu živi 24 sata dnevno, što je vidljivo i iz ovoga projekta. Splitsko-dalmatinska županija će kroz niz drugih projekata, poput škole i ceste odavde do Dobranja i dalje podupirati, njegov rad, ali i rad svih drugih načelnika koji su angažirani za svoje općine", izjavio je župan Boban. 

"Dvorana će služiti svim mještanima naše općine. Ona je multifunkcionalna i služit će za male kinorpojekcije, konferencije i slično. Takav prostor nam je nedostajao jer nismo imali gdje ugostiti ni folklorno društvo"; rekao je načelnik Ciste Provo Božo Ćubić, posebno naglasivši potporu Županije u svim njihovim projektima. "Naš župan je podrška u svim projektima - od cesta do škola, a i kod ove dvorane Županija je pomogla koliko je trebalo", zaključio je.